(Castellano)
¡Hoy me siento bien!
¡Es fantástico ser feliz!
Bueno, me presento, mi nombre es Rosa y soy una apasionada empedernida de todo lo relacionado con la cocina, pero prometo que desde que probé el "fondant" lo soy especialmente de este sistema de adornar tartas, galletas, magdalenas y todo lo que se pueda parecer a un bizcocho, " MADRE MIA" ¿qué és lo que estuve haciendo yo hasta ese momento?
Os contaré, hace aproximadamente un año y medio cerré mi negocio de "SIBARITES" en Terrassa -Barcelona, (problemas internos insalvables), que por cierto, después de un año de funcionamiento comenzaba a despegar con fuerza, pero, ¡así són las cosas!.
En ese negocio se elaboraban, croustadas de foie, de salmón, de sobrasada con queso, de brie con mermelada de arándanos, de manzana ..., varios tipos de quiches, tiramissú, todo ello en formato pequeño para el público o grande para restaurantes.
Después del "patacazo", decidí cambiar de aires y me hice presentadora de Thermomix (fantástica máquina, por cierto), pero aún no habia conseguido encontrar lo que buscaba y probé en varios sectores, hasta que finalmente llegue a la conclusión de que lo mio, siempre habia sido la cocina y a la cocina tenia que ir a parar, entonces, como por arte de mágia, alguien me habló del Fondant (MARAVILLOSO FONDANT) y como no hay cosa que me haga más feliz que ver felices a los demás, me sumergí en este proyecto fantástico, practiqué, escuché, me equivoqué y finalmente lo conseguí, y ahora puedo enseñar todo aquello que aprendí.
Aunque que se trate de un blog dedicado especialemente al mundo del fondant, os prometo que os colgaré las recetas de cómo hacer las croustadas, ¡os encantarán!
Bueno ahora sólo queda ir alimentando el blog con fotografias y recetitas, un besote a todos los visitantes que habeis tenido la paciencia de leer estas líneas, que más que una presentación han parecido una confesión, ja,ja,ja.
TARTA FONDANT ANIVERSARIO |
(Català)
Avui em sento bé!
És fantàstic ser feliç!
Bé, em presento, em dic Rosa y sóc una apassionada empedernida de tot el relacionat amb la cuina, però prometo que desde que vaig provar el "fondant" ho estic especialment d'aquest sistema d'adornar pastissos, galetes, magdalenes i tot el que es pugui assemblar a un tortell, "MARE MEVA", què és el que he estat fent fins ara?
Us explicaré, fa aproximadament un any i mig vaig tancar el meu negoci de "SIBARITES" a Terrassa- Barcelona (problemes interns insalvables), que per cert, després d'un any de funcionament començava a arrancar amb força, però, així són les coses!.
En aquest negoci s'elaboraven, croustades de foie, de salmó, de sobrassada amb formatge, de brie amb melmelada de nabius, de poma...., varis tipus de quiches, tiramissú, tot això en format petit pel públic o gran per restaurants.
Després de la "patacada", vaig decidí canviar d'aires i em vaig fer presentadora de Thermomix (fantàstica màquina, per cert), però encara no havia acoseguit trobar el que buscava i vaig provar en varis sectors, fins que finalment vaig arribar a la conclusió de que el meu, sempre havia estat la cuina i a la cuina havia d'anar a parar, aleshores, como per art de màgia, algú em va parlar del Fondant (MARAVELLÓS FONDANT) y com que no hi ha cosa que em faci més feliç que veure feliços al demés, em vaig submergir en aquest projecte fantástic, vaig practicar, vaig escoltar, em vaig equivocar i finalment ho vaig aconseguir i ara puc ensenyar tot el que vaig aprendre.
Encara que es tracti d'un blog dedicat especialment al mon del fondant, us prometo que us penjaré les receptes de com fer croustades, us encantaràn!
Bé, ara només queda anar alimentant el bolg amb fotografies i receptetes, un petonàs a tots els visitants que heu tingut la paciència de llegir aquestes línies, que més que una presentació, han semblat una confessió, ja,ja,ja...
Aquest és el pastisset d'aniversari que em vaig dedicar, sencill, molt secillet, però només era per tres!, encara que si ho hagués sabut l'hauria fet més gran i no tant secill!, va volar! en 5 minuts va desapareixer de la safata!
Hola Rosa, encantada de poder leerte, y cuando quieras te mostraré el mundo maravilloso de la pasta" filo" que puedes realizar lo que deseas tanto dulce como salado.....te va a encantar ! Ah! la pasta "filo" es de origen griego y ya viene preparada Gracias a Dios !!! porque que si no seria muy difícil....pero así resulta facilísimo y muy rico...ummmmm....Te saluda Luisa
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